Nieuwe summerschool: ombudsfunctionaris in breed perspectief - NICVA

Ombudsfunctionarissen vervullen een belangrijke interventiefunctie bij problemen met de overheid, onderwijs, in de zorg, het bedrijfsleven en bij schurende arbeidsverhoudingen. In deze vijfdaagse verdiepende cursus komen alle facetten van deze unieke functie aan bod: van visieontwikkeling tot conflictbemiddeling, van klachtonderzoek tot het leren van klachten. Het leren van en met elkaar staat centraal. Met inspirerende gastsprekers zoals Marc Hertogh (hoogleraar rechtssociologie), Alex Brenninkmeijer (hoogleraar en voormalig nationale ombudsman), Rob Behrens (Parliamentary and Health Service Ombudsman; Verenigd Koninkrijk), Karel van Rosmalen (voormalig voorzitter CvB Hogeschool Zuyd) en Gerrard Boot (hoogleraar arbeidsrecht). De afsluitende lezing wordt verzorgd door Reinier van Zutphen, de Nationale ombudsman.

Ben je werkzaam in een ombudsfunctie en/of klachtbehandeling of heb je enkele jaren relevante werkervaring in HRM of bij juridische zaken? En wil je jezelf – tussen 2 en 6 juli 2018 – verdiepen en bekwamen in het ombudsvak? Geef je dan op via

https://www.utrechtsummerschool.nl/courses/law-economics/ombudsfunctionaris__in_breed_perspectief____in_dutch

En als je nog vragen hebt, stuur me dan een berichtje!