NICVA

31 mrt. 2020

Masterclass Ombudsfunctie 2020

Een (interne of externe) ombudsfunctie is een waardevolle functie om de relatie tussen de organisatie en de mensen om wie het gaat te herstellen en hiervan te leren. In deze masterclass voor ervaren en geïnteresseerde professionals, staat het leren met en zeker het leren van elkaar centraal. Door met elkaar in gesprek te gaan over de verschillende dilemma’s en uitdagingen, wordt de ombudsfunctie in al zijn facetten verder uitgediept.

De masterclass was in 2018 en 2019 een groot succes. Reden om in 2020 weer een masterclass te organiseren in samenwerking met de Universiteit Utrecht.

De masterclass biedt inspirerende sprekers die ervaring hebben binnen verschillende domeinen van o.a. overheid, arbeid, zorg, financiën, consumentenzaken en onderwijs. En vanuit verschillende perspectieven: hoe zorg je ervoor dat klagers verder kunnen? En hoe stimuleer je bestuurders/organisaties om klachten te benutten? etc.

Data: 6 juli tot en met 10 juli 2020

Locatie: Binnenstad, Utrecht

Kosten: bij aanmelding tot 1 mei € 1.950,-. Bij aanmelding na 1 mei € 2.250,-

Heeft u vragen (over aanmelding voor deze opleiding)? Neem contact met ons op via Executiveonderwijs.REBO@uu.nl of via 030 253 8777 (mevrouw drs. E. Winkler)

Site by NoBears BV